dinsdag 1 september 2009

Digit@le Dommeldal Congres

Posted on 09:00 by Unknown


De vestiging in Geldrop van bibliotheek dommeldal bestaat dit jaar 60 jaar. Een speciaal moment, niet om terug te kijken maar juist om een scherpe blik vooruit te werpen naar de toekomst van de bibliotheek. Een toekomst waarin die bibliotheek naast een fysieke een hele sterke digitale rol gaat spelen. Als een portal voor het uitlenen van e-books en games, met aanwezigheid op hyves en op twitter, en als lokale toegangspoort tot een stelsel met meer content dan waar u ooit van kon dromen.

De ontwikkelingen rond de digitale bibliotheek van morgen zijn vandaag aan de gang. Daarom organiseert bibliotheek dommeldal op vrijdag 30 oktober 2009 het Digitaal Dommeldal Congres. Bestemd voor iedereen die actief betrokken is bij de vakwereld en op de hoogte wil zijn van de actuele stand van zaken.

Op 30 oktober laten experts en inspirerende sprekers zien wat er speelt in de digitale bibliotheek. Hoe landelijke ontwikkelingen vooruitsnellen en hoe die aanhaken aan wat er provinciaal Brabant, Limburg en ook in België gebeurt. Wat een scala aan mogelijkheden de digitale bibliotheek biedt en wat voor innovatieve producten daar nu al voor op de markt zijn - of binnenkort gaan komen. Noteer 30 oktober alvast in uw agenda en maak u op om binnenkort in te gaan op de uitnodiging voor een interactieve congresdag in Geldrop!

3 opmerkingen:

  1. Beste Luc Pruijn,

    Ruim één week geleden heb ik laten weten wegens vakantie niet te kunnen deelnemen aan de lunch, noch aan het congres.

    Met hartelijke groet,
    Herman Janssen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie je wel, vorige week zei ik het al: vandaag kijken wij terug op een geslaagd dommeldal congres.

    BeantwoordenVerwijderen